Társaságunk az Audit Network Hungary tagja.
HU | EN

Munkatársaink

 

Nyirati Ferenc

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, pénzpiac- és könyvszakértő

Mobil: +36(20)9 418 465
E-mail: iroda[kukac]kristalyaudit[pont]hu

Nyirati Ferenc széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és számviteli tanácsadás területén, részt vett magyarországi középvállalkozások és nemzetközi vállalatok leányvállalatainak könyvvizsgálatában, átvilágítási, valamint tanácsadói megbízásokat teljesített. Szakértőként működött közre speciális céghelyzetek megoldásában, mint például az átalakulások, vagyonértékelések, cégfelvásárlások és devizanemváltások pénzügyi, számviteli kezelésében.

Minősítések:

-       pénzügyi intézményi, valamint költségvetési,

-       pénzpiac- és könyvszakértő,

-       szerepel az MNB szakértői névjegyzékében.

Specialitások:

-       divizionális számviteli struktúrák;

-       pénzügyi hitelezési rendszerek,

-       vezetői információs rendszerek,

-       informatikai adatelérések, letöltések.

Idegen nyelvismeret: angol nyelvű tárgyalás, levelezés.

 

Málingerné Tölgyesi Krisztina

tanácsadó

Mobil: +36(20)339 3731
E-mail: iroda[kukac]kristalyaudit[pont]hu

Málingerné Tölgyesi Krisztina már 20 éve a csapat tagja. Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte meg költségvetési szakirányon. Szakmai tapasztalatait a lízingfinanszírozás területén kamatoztatta kereskedelmi igazgatóként. Feladatai elsősorban a társaság tevékenységét szabályozó számviteli, adózási törvények, állásfoglalások folyamatos figyelemmel kísérése, valamint új üzleti partnerekkel való kapcsolatok kiépítése, új üzleti lehetőségek és ügyféligények azonosítása. Szakterületei közé tartozik a pénzügyi és üzleti folyamatokkal kapcsolatos tanácsadás.

 

Pilisiné Mányik Beáta

tanácsadó

Mobil: +36(20)431 0790
E-mail: iroda[kukac]kristalyaudit[pont]hu

Pilisiné Mányik Beáta 1999 óta munkatársa a KRISTÁLY-nak. A Perfekt Zrt. képzésén belül mérlegképes könyvelői képesítést szerzett, majd a Pécsi Tudományegyetem IGYFK karán közgazdászként végzett vállalkozási szakirányon, majd felsőfokú reklámszervező szakmenedzseri bizonyítványt szerzett. Az elmúlt években mint pénzügyi tanácsadó szerzett szakmai tapasztalatokat vezető pozícióban. A pénzügyi tanácsadás területén olyan banki partnerekkel dolgozott együtt mint a K&H, az Erste, Otp, az MKB és a Raiffeisen. Az évek során a lízingfinanszírozás területén is alapos tudást szerzett, ezen belül is a számlázás, követeléskezelés területeken.

 

Nyirati Dóra

asszisztens

Mobil: +36(30)680 1332

Nyirati Dóra a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Gazdálkodási és menedzsment alapszakán Vállalkozásszervező szakirányon végzett, amelyhez kapcsolódva szakmai gyakorlatát Projekt koordinátorként teljesítette. A KRISTÁLY-Audit Kft-nél 2008 óta pénzügyi és számviteli ügyintézőként dolgozik. Az asszisztensi munka mellett feladatai közé tartozik a DigitAudit könyvvizsgálói szoftver gyakorlati alkalmazása. Nyirati Dóra folyékonyan beszél angolul.