Társaságunk az Audit Network Hungary tagja.
HU | EN

Informatikai oktatás

 

Informatikai oktatást végzünk, szaktanácsot adunk a megfelelő programok és eszközök beszerzéséhez.

Érdeklődő ügyfeleink részére vállaljuk az irodai munkát segítő Windows office programok betanítását, képzések megtartását egyeztetett helyszínen és tartalommal. A személyes felkészítésen lehetőség van a konkrét könyvvizsgálati célok elérésének módszertani egyeztetésére, a standard követelmények gyakorlatban kialakult és elfogadott teljesítéséhez szükséges eljárások és a dokumentálás végrehajtásához szükséges munkatáblák bemutatására. 

Az oktatás helyszíne Szekszárdon a Tinódi utca 5. szám alatt található irodaépületünk II. emelete, amely 25-30 fő befogadására alkalmas, magas színvonalon – kivetítővel, klímával és szabadon használható internettel – felszerelt oktatóteremmel rendelkezik.

Képezze tovább dolgozóit az Ön által meghatározott témakörben, óraszámban, időbeosztásban.

Személyre szabott konzultációs lehetőség oktatótermünkben vagy az Ön irodájában.

MKVK IT:
Jelen vagyunk a kamara Informatikai Tagozatában, amelynek célja, hogy megismertesse, elterjessze a legkorszerűbb digitális alkalmazásokat a kamara tagjai között.

A KRISTÁLY-Audit Kft. is részt vesz a DigitAudit program fejlesztésében, illetve népszerűsítésében. A szakmai szervezetek helyi irodáinak szervezésében bemutató előadásokat tartunk, amely többnyire 4 órás előadás keretében, esettanulmányokon keresztül valósul meg. Ezen előadások részvételéért a könyvvizsgálói kamara 2 oktatási kreditpontot számol el. A bemutatókat egyszerre legfeljebb 10 részére célszerű megtartani.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!