Társaságunk az Audit Network Hungary tagja.
HU | EN

Bemutatkozás

 

Könyvvizsgálat, Tanácsadás, Igazságügyi szakértés, Informatikai oktatás

KRISTÁLY-Audit Kft. munkatársai 1997 óta végeznek könyvvizsgálati, számviteli-, gazdasági-, pénzügyi-, és adótanácsadói szolgáltatásokat az ország egész területén magyar vállalkozások és nemzetközi társaságok leányvállalatai részére egyaránt.

A könyvvizsgáló és gazdasági tanácsadó kisvállalkozásunk működési alapelvének tekintjük a megbízói igények mind teljesebb kielégítését megbízhatóan, szakszerűen, pontosan.

Partnereink a könyvvizsgáló személyes közreműködése mellett, közvetlenül vehetik igénybe a szolgáltatásokat. Minden esetben a hosszú távú együttműködésre törekszünk, célunk a hatékonyabb gazdálkodás elérése partnereinknél.

A munkatársainkkal szemben magas követelményeket állítunk, amelyhez színvonalas munkakörülményeket biztosítunk, támogatjuk szakmai továbbképzésüket, illetve a cégen belüli tudásmegosztást és szakmai kommunikációt. Ezáltal ügyfeleinket naprakészen tudjuk informálni az aktuális pénzügyi és számviteli jogszabályi környezet változásaiból eredő kockázatokról, segítve őket abban, hogy üzleti céljaikat a leghatékonyabban tudják elérni.

Fontosnak tartjuk azt is, hogy mind a munkatársaink, mind pedig partnereink naprakész információkkal rendelkezzenek az informatikai technológia területén.

Társaságunk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

Nézze meg irodánkat kívülről, belülről...TOVÁBB

 

Munkatársaink

 

Nyirati Ferenc

ügyvezető, bejegyzett könyvvizsgáló, pénzpiac- és könyvszakértő 

Mobil: +36(20)9 418 465
E-mail: iroda(kukac)kristalyaudit.hu

 


Málingerné Tölgyesi Krisztina

tanácsadó

Mobil: +36(20)339 3731
E-mail: iroda(kukac)kristalyaudit.hu

 


Pilisiné Mányik Beáta

tanácsadó

Mobil: +36(20)431 0790
E-mail: iroda(kukac)kristalyaudit.hu

 Nyirati Dóra

asszisztens

Mobil: +36(30)680 1332
E-mail: iroda(kukac)kristalyaudit.hu