Társaságunk az Audit Network Hungary tagja.
HU | EN

Referenciák

 

A KRISTÁLY-Audit Kft. alapítása óta folyamatosan végzett auditálást és gazdasági szakértői tevékenységet. A megbízóink élelmiszeripari,- kereskedelmi,- építőipari,- gépipari, - szállodaipari – fuvarozó – és szállítmányozó vállalkozások voltak. Könyvvizsgálói referenciák között szerepelnek piacvezető vállalkozások az élelmiszeripar, az állatgyógyszer-kereskedelem és a fémipari-termelő területekről.

Tapasztalatot szereztünk nemzetközi vállalkozások magyarországi leányvállalatainak auditálásában, a komponens könyvvizsgálói feladatokat angol nyelven is képesek vagyunk elvégezni.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a követelések érvényesítésének törvényes végrehajtásában, melyet a KRISTÁLY-Lízing Zrt. hitelezői és lízingbeadói tevékenységének, gyakorlati módszereinek kialakításával és adaptálásával szereztünk meg.

Részt veszünk a DigitAudit programcsomag (www.digitaudit.hu) szakmai-módszertani fejlesztésében. Az országosan elterjedt programcsomag korszerű papírmentes támogatást nyújt a könyvvizsgálati és a számviteli területen dolgozó kollégák részére.

Bízunk abban, hogy munkatársaink szakmai kompetenciája, naprakészsége és innovatív megközelítése révén a KRISTÁLY-Audit Kft. név minőségi garanciát jelent a piacon.

 
Ismerjen meg minket!