Társaságunk az Audit Network Hungary tagja.
HU | EN

Módszertan és minőség

 

PAPÍRMENTES könyvvizsgálat

Könyvvizsgálói módszertanunk jellemzője a WINDOWS alapú informatikai rendszerek széleskörű alkalmazása. A KRISTÁLY-Audit Kft. részt veszt a DigitAudit programcsomag fejlesztésében és terjesztésében. TOVÁBB

Célunk az auditálás teljes papírmentességének elérése, melyet a DigitAudit szoftverrel valósítunk meg. A papír nélküli auditálás érdekében komoly anyagi áldozatot vállaltunk, sokat költünk munkavégzésünk korszerűsítésére, fejlesztésére.

A könyvvizsgálati munkavégzést és a zárlati teendőket módszertani anyagok átadásával segítjük partnereinknél. TOVÁBB

Valljuk, hogy a könyvvizsgálati módszertanunk eredményeként a magas színvonalú könyvvizsgálati szolgáltatásunk megbízóink részére hatékony segítséget jelenthet mindennapi munkájukban, szolgáltatásunk értéket teremt.

A társaságunk kamarai minőségellenőrzése 100%-ban megfelelt eredménnyel zárult.

Letölthető módszertani anyagok TOVÁBB

 

Papírmentes audit eszközei 

 

NoteBook kereső:
Az informatikai eszközök használata mindennapos. Sokat segített rajtunk az önálló numerikus billentyűzet a laptopokon.
TOVÁBB

Szkenner a táskában:
A könyvvizsgáló kisvállalkozások és asszisztensek nélkülözhetetlen eszköze a mobil szkenner. Felgyorsítja a papír alapú dokumentumok beolvasását, nagy segítséget ad a helyszíni vizsgálatok alapbizonylati alátámasztásához és közvetlen dokumentációs rendszerbe helyezéséhez. A gyakorlatban leginkább a CANON P-150 típusú eszköz vált be.
TOVÁBB

Saját állásfoglalástár:
Mindennanpos használati eszközzé vált valamely elektronikus jogtár használata.   A jogtárak tartalmazzák a kapcsolódó számviteli-adó állásfoglalásokat, ezen felül lehetnek saját, vagy cégektől kapott egyedi állásfoglalásaink. A letöltött szkennelt állásfoglalások rendszerbe foglalt megőrzését és használatát segíti az új AuditIroda modul.
TOVÁBB